День відкритих дверей у Харківському національному університеті внутрішніх справ

Дні відкритих дверей у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбуваються для того, щоб майбутні абітурієнти та їхні батьки кожного разу отримували нову й цікаву інформацію.

Цього разу 16 лютого 2013 року до участі у Дні відкритих дверей запрошено представників спецпідрозділів «Беркут», «Сокіл», «Титан», а також працівників Кінологічного центру, Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Майбутні абітурієнти ознайомилися з роботою кожного з цих підрозділів, цілями та завданнями, які вони виконують.

Гості університету дізналися про навчально-наукові інститути –підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції; права та масових комунікацій, факультети з підготовки фахівців: для підрозділів слідства, для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей, для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми, а також факультет заочного та дистанційного навчання працівників ОВС, Сумську філію, Євпаторійський факультет та навчально-консультативні пункти, які входять до його складу.

Кiлькiсть переглядiв: 139