День відкритих дверей у Національній академії Національної гвардії України

17 жовтня 2014 року вихованці ХСШІ "Ліцей міліції" відвідали Національну академію Національної гвардії України у День відкритих дверей.

Для майбутніх абітурієнтів показовий виступ продемонстрували шаблісти і карабінери та взвод спеціального призначення.
Оркестр Національної академії вразив присутнім яскравим виступом.
Ліцеїсти оглянули навчально-матеріальну базу Національної академії, спальні приміщення, спортивний зал, під час екскурсії в музей дізналися про історію та славні традиції навчального закладу. Надзвичайно вразив хлопців вогневий комплекс, який не має аналогів в Україні. Тир постійно вдосконалюється і зараз, вперше в Україні, в Національній академії Національної гвардії України встановлено новітні тренажери для підготовки екіпажів БТР 4 «Буцефал».

На плацу навчального закладу була організована виставка спеціальної та бронетанкової техніки, яка сьогодні знаходиться на озброєнні Національної гвардії України і приймає участь в АТО та виставка сучасного озброєння військ, спорядження та обмундирування.
В центрі культури Академії було продемонстровано фільм про Національну академію Національної гвардії України, який висвітлює будні курсантського та студентського життя.

/Files/images/5LOYDdvTCKo.jpg /Files/images/XhrZCo8w-Wk.jpg /Files/images/OnkKfRiQ5To.jpg /Files/images/NVnCgAZq0cA.jpg /Files/images/3bEAo8LWJh4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 411