Відвідування НАНГУ

Вихованці з військових та спеціалізованих навчальних закладів із посиленою фізичною підготовкою Харкова, а саме «Кадетський корпус» та «Правоохоронець» відвідали Академію Нацгвардії.

На плацу навчального закладу гостей зустрів заступник начальника командно-штабного факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко.Він розповів про навчальний процес та особливості підготовки курсантів в Академії.

«Саме під час таких заходів військова молодь отримує повну інформацію про Академію та визначається на який саме факультет планує вступати. Наш навчальний заклад чекає на молодих людей, які є відповідальними, ініціативними, а також справжніми патріотами України.Саме ці риси сприятимуть успішному виконанню службових обов’язків»,- розповів полковник Сергій Волошко.

В Академії юнаки та дівчата, у супроводі курсантів, ознайомилися із роботою вогневого комплексу, з бойовим і мультимедійним тиром, класом ситуаційного моделювання. Ліцеїсти побували на кафедрі військового зв’язку та інформатизації, спортивному комплексі та музеї Академії.

Наостанок ліцеїсти та кадети мали можливість оформити навчальні справи.

Кiлькiсть переглядiв: 207