Онлайн-зустріч майбутніх абітурієнтів з представниками факультету № 2 ХНУВС

22 грудня ліцеїсти 11 класів взяли участь у онлайн-зустрічі з майбутніми абітурієнтами та їх батьками, яка відбулася у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Представники факультету № 2 організували презентацію свого структурного підрозділу – факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України, відповіли на численні запитання учасників зустрічі – учнів старших класів, батьків та вчителів щодо умов та термінів вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2021 році, перспектив та особливостей навчання на факультеті №2.

У зустрічі взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш, колишній випускник факультету, а зараз – начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області майор поліції Олександр Солодуха, декан факультету №2 полковник поліції Костянтин Гарбузюк, заступник декана факультету №2 з навчально-методичної роботи Сергій Гіренко, завідувач відділення практичного навчання навчально-методичного відділу майор поліції Сергій Марчишин, провідний фахівець факультету №2 Валерій Бондаренко, випускник факультету №2 2020 року слухач магістратури факультету № 1, старший лейтенант поліції Антон Черніков та представник курсантсько-студентського самоврядування факультету №2 Дмитро Снєжкін. До заходу підключилися 55 локацій з різних регіонів України, районів Харківської області та загальноосвітніх закладів містаХаркова. В онлайн-зустрічі взяли участь понад 230 майбутніх абітурієнтів.

Під час спілкування представники вишу ознайомили учасників онлайн-зустрічі з досягненнями та здобутками факультету у навчальній та науковій роботі, його матеріально-технічною базою, продемонстрували мультимедійну презентацію з покроковою інструкцією щодо етапів вступу до вишу.

Завершуючи зустріч, Костянтин Гарбузюк побажав старшокласникам успіхів у складанні ЗНО та успішного вступу до ХНУВС на обрану спеціальність.

/Files/images/0-02-05-fc4dee2c50f988abbc3afdfc5908b93d6f339a7973b44ac3276f7891b5212969_9fc41388.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 240