Свято Останнього дзвоника в ліцеї

26 травня вихованці Ліцею «Правоохоронець» відзначили свято останнього дзвоника. Урочистості за традицією розпочалися з покладання квітів до пам’ятника загиблим працівникам правоохоронних органів. Разом із ліцеїстами усі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто поклав своє життя, виконуючи службові обов’язки. Юнаки також попрощалися з Прапором ліцею та випустили в небо білих голубів, на щастя та гарну долю пройшли під вишитими українськими рушниками.

Урочисті заходи з нагоди випуску вихованців ліцею відкрив ректор Харківського національного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він побажав юнакам упевненості та віри у свої сили, сміливості на шляху до здійснення мрій, бути справжніми патріотами України: «Я закликаю кожного з вас: любіть свій рідний край, свою землю, свій народ! Ми повинні бути сильними і незламними, вірити в довгоочікуваний мир і своєю відданою службою та старанним навчанням наближати його! Слава Україні»!

Вітальною телеграмою поздоровила випускників ліцею із завершенням навчання голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. З напутніми словами до випускників звернувся директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної державної адміністрації Олексій Максимов. Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області полковник поліції Ігор Іванчишин передав вітання від начальника ГУНП в Харківській області генерала поліції третього рангу Анатолія Дмитрієва, побажав молоді успіхів та здійснення усіх намічених планів. Директор ліцею Аліса Дербеньова побажала випускникам щастя й наснаги.

Вихованці пообіцяли завжди пам’ятати рідний ліцей, подякували вчителям за знання, життєвий та професійний досвід, яким вони щедро ділилися протягом років навчання, подякували батькам за їхню підтримку та терпіння і запевнили, що будуть гідними звання ліцеїста.

Завершилось свято Останнього дзвоника концертом.

Кiлькiсть переглядiв: 180