Повернутися до звичайного режиму

День Незалежності України та День Прапора

22-23 серпня вихованці закладу взяли участь в обласних заходах з нагоди Дня Незалежності України та Дня Прапора,

що висвітлювали історію становлення та утвердження державних символів України, їх статус та функції і були спрямовані на формування правової культури в учнівської молоді у ставленні до державної символіки.

22 серпня в усіх містах України відбулись заходи, присвячені вшануванню пам’яті міліціонерів, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Цей день є особливим і для ліцеїстів, адже серед них є діти, онуки та члени сімей загиблих правоохоронців. Саме тому участь ліцеїстів у дні скорботи є традиційною. Факелоносці з числа вихованців ХСШІ "Ліцей міліції" у парадній формі карбованим кроком пройшли від будівлі Головного управління МВС України в Харківській області до пам’ятника загиблим та зайняли місця в колонах біля монументу. Біля пам’ятника вишикувалась почесна варта.

На знак глибокої пошани перед подвигом загиблих міліціонерів у заході взяли участь представники Харківської обласної державної адміністрації та Міськради, начальник ГУМВС України в Харківській області генерал-майор міліції Олег Демченко, ректор ХНУВС Сергій Гусарова, помічник ректор Олександр Бандурка, прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, керівники інших силових структур, члени колегії ГУМВС, керівники служб та підрозділів харківської міліції та члени родин загиблих правоохоронців поклали до пам’ятника квіти.

Вічна пам’ять загиблим!

Докладнішу інформацію про захіл можна отримати на офіційному сайті ГУМВС України в Харківській облсті wym-1377250799006

Кiлькiсть переглядiв: 286