Вихованці ліцею склали Присягу ліцеїста

2015-11-20

/Files/images/r1IxSO8lX0w.jpg

У Палаці культури Головного управління Національної поліції у Харківській області 102 вихованця ліцею склали Присягу ліцеїста.
В ліцеї навчаються діти з сімей правоохоронців, які загинули або зазнали каліцтва під час виконання службових обов’язків, діти ветеранів, учасників АТО, діти-сироти, з неповних сімей – розумні й талановиті юнаки, які мріють стати правоохоронцями.
Урочистості розпочалися з покладання квітів та вшанування хвилиною мовчання пам’яті правоохоронців, загиблих під час виконання службових обов’язків.
Представники університету, які брали участь в церемонії приведення до Присяги ліцеїстів, по її закінченню кожному юнакові вручили «Посвідчення ліцеїста».
Зі словами вітання та настановами до ліцеїстів звернувся ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко. Він побажав юнакам щастя, здоров’я і наполегливості у навчанні.
«Виховуйте в себе почуття гідності, патріотизму, відповідальності і взаємодопомоги! Будьте старанними і наполегливими у навчанні, відданими у дружбі, набувайте необхідних навичок, набирайтеся досвіду! Все це знадобиться вам у подальшому житті», – зазначив у своєму виступі ректор. Для забезпечення якісної освіти він подарував Ліцею мультимедійний проектор.
Також Валерій Сокуренко наголосив, що ліцей завжди був і залишається частиною великої університетської родини. Завершилися урочистості святковим концертом учасників художньої самодіяльності Ліцею та Харківського національного університету внутрішніх справ.

Повний фотозвіт можна переглянути перейшовши на вкладку Фотогалерея - Присяга 2015

/Files/images/BDcOvWyz-8c.jpg /Files/images/ew2E9BpxB0I.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 195