Свято «Майстерня талантів»

30 травня 2015 року, напередодні Дня захисту дітей, вихованці закладу взяли участь у масштабному дитячому святі «Майстерня талантів» в саду Шевченка.

Свято урочисто відкрив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Керівник області привітав усіх дітей та їх батьків з наступаючим Днем захисту дітей і разом з прокурором Харківської області Юрієм Данильченком і начальником Управління СБУ в Харківській області Олександром Пивоваром вручив премії Гран-прі та солодкі подарунки переможцям Обласного відкритого фестивалю дитячої художньої творчості «Таланти третього тисячоліття».

Також голова ХОДА ознайомився з творчістю юних майстрів хенд-мейду, технічних та народних ремесел, які представили свої роботи в павільйонах районів області на ярмарку «Майстерні талантів».

Крім того, на святі для всіх бажаючих проходили майстер-класи з вишивання, моделювання одягу для ляльок, плетіння браслетів, малювання, перукарського мистецтва, різьбі по дереву, боді-арту та ін. На головній сцені ведучі та аніматори проводили розіграш призів від партнерів свята. У зеленій зоні саду Шевченка працював міні-зоопарк.

Яскравим завершенням свята став гала-концерт переможців фестивалю «Таланти третього тисячоліття».

/Files/images/IMG_20150530_132136.jpg /Files/images/IMG_20150530_130158.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263