Вихованців "Ліцею міліції" було приведено до Присяги ліцеїста

2014-12-19

/Files/images/qhKAw8izh6M.jpg

Напередодні святкування Дня міліції України у Палаці культури ГУМВС України в Харківській області 85 вихованців Харківської спеціалізованої школи-інтернату "Ліцей міліції" Харківської обласної ради було приведено до Присяги ліцеїста.

Цей захід вже традиційно проводиться перед святкуванням професійного свята українських міліціонерів.

Привітати вихованців в цей день прийшли їхні батьки, близькі родичі та друзі, представники Харківського національного університету внутрішніх справ, у тому числі, колишні випускники "Ліцею міліції".

До ліцеїстів звернулися з напутніми словами засновник ліцею – радник ректора університету генерал-полковник міліції Олександр Бандурка, перший начальник ліцею – проректор університету полковник міліції Анатолій Клочко, начальник Головного управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Олена Байназарова. Вони побажали ліцеїстам наснаги у навчанні, дотримуватись здорового образу життя, оволодівати сучасними інформаційними технологіями та добре вивчати іноземні мови, щоб в скорому майбутньому стати професіоналами своєї справи.

Приводили учнів 9-го та 10-х класів до Присяги офіцери Харківського національного університету внутрішніх справ.

По закінченню урочистих заходів для всіх присутніх силами учасників художньої самодіяльності "Ліцею міліції" та Харківського національного університету внутрішніх справ було влаштовано святковий концерт. Із сцени лунали пісні, гуморески, курсанти та ліцеїсти виконували запальні танцювальні номери.

Від Харківської обласної державної адміністрації, - з нагоди святкування Дня Святого Миколая, - всі вихованці отримали солодкі подарунки – "миколайчики".

Від Харківського національного університету внутрішніх справ навчальний заклад отримав навчальні стенди для кабінету правознавства, що були розроблені науково-педагогічними працівниками університету.

/Files/images/1SatFm9fruE.jpg /Files/images/UxfvXELAjL8.jpg /Files/images/-b_x-Q-9rqg.jpg /Files/images/fWGF4Y3ZSLQ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 292