Ліцеїсти взяли участь в урочистих заходах ГУМВС України в Харківській області, присвячених Дню міліції

18 грудня 2014 року ліцеїсти взяли участь в урочистих заходах ГУМВС України в Харківській області, присвячених Дню міліції.

В заході взяли участь в.о. заступника голови ХОДА Юрій Абакумов, заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, народні депутати України, голова Харківської обласної організації Спілки юристів України Володимир Кривобок, епископ Харьківський і Богодухівський Митрофан.

За традицією начальник ГУМВС України в Харківській області генерал-майор міліції Анатолій Дмитрієв, члени колегії, керівники служб та підрозділів харківської міліції, ветерани ОВС та гості поклали квіти до пам’ятника міліціонерам, що загинули під час виконання службових обов’язків, та вшанували хвилиною мовчання їхню пам'ять. У капличці Архистратига Михаїла запалили поминальні свічки.

Із вітальними промовами до присутніх також звернулися почесні гості, які подякували керівництву харківської міліції за плідну співпрацю, від усього серця привітали усіх діючих працівників, ветеранів ОВС та вручили кращим працівникам міліції Почесні грамоти та Подяки.

/Files/images/PM630image007.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 259