У "Ліцеї міліції" привітали вчителів із святом

У Харківській спеціалізованій школі-інтернаті «Ліцей міліції» відбувся концерт, присвячений Дню працівників освіти, який відзначається в Україні щорічно у першу неділю жовтня.
В концерті, що був підготовлений вихованцями навчального закладу, також взяли участь представники художньої самодіяльності Харківського національного університету внутрішніх справ.
Ліцеїсти та курсанти привітали освітян із професійним святом, побажали їм щастя, миру та наснаги у роботі. Як подарунки юнаки та дівчата підготували художні номери – танцювальні, вокальні, театральні сценки та вірші.
«Вчитель – це дуже непроста професія, – зазначив ліцеїст Євген Карпенко. – А День вчителя – один з тих днів, коли ми можемо віддячити нашим учителям за ті знання та життєві настанови, які вони нам дають».
Своїми враженнями поділився також ліцеїст Олександр Почернін: «Концерт був чудовим, проявилась дружність і згуртованість юнаків. Дуже сподобалися яскраві номери, підготовлені курсантами університету».
Завершився захід словами вдячності від працівників навчального закладу на адресу учасників концерту.

/Files/images/1vIzW80vIX4.jpg /Files/images/6IMdj51pbEU.jpg /Files/images/qzFFSFyJRFE.jpg /Files/images/oiILX0dMpfI.jpg /Files/images/QNkgzQ-4Z0Y.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 311