Список речей, які необхідні для участі у табірних зборах "КМП"

2014-08-08

/Files/images/E9k09GclhTI.jpg

Список речей, які необхідні для участі у табірних зборах (КМП - курс молодого правоохоронця):
1. Формений одяг: - костюм повсякденний ("польовка") МВС: темно-синя сорочка (куртка) та штани; - чорні футболки (однотонні, без написів та орнаменту) - 2 шт; - біла футболка - 1 шт; - портупея (ремінь) чорного кольору; - погони МВС сині; - букви "Л" сріблястого кольору на погони - 2 шт.; - курсівка (нарукавна нашивка) срібляста - з однією смужкою для І курсу (9 клас), з двома - для ІІ курсу (10 клас); - берет МВС чорний зі сріблястою вишитою кокардою МВС; - чорні класичні напівчеревики (туфлі) без вставок та візерунків або черевики з високими берцями; - носки чорні або темно сині (без малюнків) - декілька пар; - голка з ниткою чорного та білого кольорів; - носова хустка; - гребінець (невеличкого розміру, щоб носити його із собою в кишені). Шеврони просимо поки що не придбати. Майже всі зазначені речі із вищенаведеного переліку можна придбати: - в магазинах "Армійський" або "Гвардійський", за адресою: м. Харків, вул. Ярославська 2/2 (поруч із метро "Центральний ринок"); - Центральний ринок м. Харкова, формені ряди (поруч із трамвайною зупинкою).
2. Спортивна форма: - червоні футболки (однотонні, без написів та орнаменту) - 2 шт., - чорні шорти без малюнків; - кеди або кросівки.
3. Для тих, хто буде проживатиме у гуртожитку: - постільна білизна; - натільна білизна - не менше ніж 2 комплекти; - змінний одяг; - зубна щітка; - зубна паста; - мило; - шампунь; - гель для душу; - дезодорант; - палички для вух; - в разі необхідності, бритва, піна або гелі для гоління; - туалетний папір; - чашка. Із собою також можна взяти: - карамельні цукерки; - галетне печиво; - чай; - цукор.

Адміністрація закладу звертається з проханням до батьків ліцеїстів у зв’язку з погодними умовами:

1. Просимо за можливості передати до ліцею вентилятори на час проживання хлопчиків у гуртожитку та для проведення занять у класних кімнатах. Після закінчення табірних зборів вентилятори будуть повернуті власникам.

2. Кожний ліцеїст повинен мати з собою флягу або будь-яку ємність для води (наприклад, бутилку об’ємом 1 литр).

Кiлькiсть переглядiв: 172