Привітання з Днем юриста!

День юриста — це свято тих. хто вносить свій безпосередній і посильний внесок вправову розбудову нашої незалежної держави, людей юридичної науки і практики,яким належить видатне місце в формуванні правової свідомості співвітчизників.

Без перебільшення хочеться зазначити сьогодні — Ви інтелектуальний потенціал нації, люди, які реалізують свої знання в таких інститутах, без яких не існуватиме жодний суспільно-політичний лад: у прокуратурі, суді, адвокатурі, нотаріаті, РАГСах, службах безпеки та внутрішніх справ, управлінні юстиції.

Виконуючи свої службові обов'язки і відгукуючись на поклик серця, Ви самовіддано стоїте на захисті прав, свобод громадян і юридичних осіб, гарантованих Основним Законом України.

За це в наш складний час на Вашу адресу лунають заслужені слова подяки, Вам вдячні ті, хто відчув на собі людяність, чесність, порядність служителів Феміди. Самоповага, відчуття відпові¬дальності за доручену справу і безкомпромісність —якості фахівців Вашого рівня.

В день професійного свята Харківська спеціалізована школа-інтернат "Ліцей міліції" Харківської обласної ради сердечно вітає Вас і зичать здоров'я, радості, добра, Світлого майбуття. Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху а тепло, щирість, віра і любов — у родинному житті.

Кiлькiсть переглядiв: 240