Випускникам 2013 року!

Випускникам 2013 року!

Дорогі юні друзі!

Ось і стали ви на поріг одного із найвідповідальніших періодів у своєму житті – адже вже весною наступного року на вас очікує серйозний перший життєвий екзамен – ЗНО!

Час швидкоплинний – шкільне життя стрімко виведе вас у самостійне життя.

Не гайте часу! Вже з перших навчальних днів треба починати підготовку до тестування.Дізнавайтеся вже зараз усе можливе про ЗНО, визначайтеся скоріше з переліком необхідних вам предметів, починайте напружено працювати!Лише так ви зможете успішно скласти тести, а отже і стати студентом омріяного університету та здійснити свою мрію.

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти на своєму сайті вже зараз має безліч корисної інформації для вас. Вже сьогодні ви можете скористатися інформацією розділу «Методичний порадник», в якому зможете опрацювати тести минулих років, і пройти онлайн тренувальне тестування з автоматичним визначенням результату у тестових балах. У розділі «Методичний порадник» буде опубліковано інформацію щодо тестів ЗНО-2013: програми з усіх предметів окремо, на основі яких будуватиметься зміст тестів, і також характеристики тестів з усіх предметів окремо з визначенням кількості, форм, схем оцінювання, часу виконання завдань.

Слідкуйте за нашою інформацією, звертайтеся за консультаціями та допомогою.Щасливої дороги!

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Кiлькiсть переглядiв: 192