ВИПУСК 2022

2022-06-18

/Files/images/20220618_173708_0000.png
Шановні випускники і випускниці 2022 року!

Відсьогодні ви отримали цей незвичний для вас статус, різнобарвне шкільне життя залишилось у минулому.

Було все - світлі посмішки друзів на перервах, тремтіння під час очікування виклику до дошки, коли не зроблене домашнє завдання, залитий сонцем плац і урочистий марш прапороносців, темна форма ліцеїста і світла гордість за те, що маєш право її носити, яскраві кольори квітів, які приносили вчителям на свята, світло-блакитні рідні стіни ліцею, з яких хотілось скоріше збігти додому, а тепер так хочеться до них повернутись…

Червоно-чорна пляма війни, що розтіклась на мапі нашої країни, забруднила ваше світле дитинство…

Психологи радять не схилятись перед труднощами, а зробити їх своїм ресурсом, джерелом сил. Давайте прислухаємось до розумних людей и знайдемо у нашій трагедії сили любити, боротись та вірити.

Що більше віддаєш, то більше отримуєш. Віддавайте любов рідним, друзям, людям, які потребують допомоги і підтримки, своєї землі, тваринам і рослинам, жовтим ланам і блакитному небу України. І отримаєте вдесятеро більше!

Боріться за своє майбутнє, готуйтесь взяти на себе відповідальність за батьків, родину і Батьківщину. Отримуйте якісну освіту, доведіть усьому світові, що саме ви – розумні, сміливі, гідні, сучасні, людяні, - відбудуєте нашу державу на заздрість усім.

Вірте в силу українського роду, пишайтесь нею, підкріплюйте її добрими справами. Ми, українці, маємо різне походження, майже в кожному з нас є гени різних народів. Біологи кажуть, що чим різноманітніші гени організмів екосистеми, тим більш вона здатна до розвитку. Нехай кожен день надає вам старт як для особистого розвитку, так і для опанування нових знань і навиків. Не гайте часу на дрібниці, новий день – нова задача.

Шановне батьківство!

Діти дорослішають, їх колись маленькі долоньки вже значно більші за наші. Однак підтримувати їх тепер треба навіть більше, ніж коли вони були малюками. Станьте їх крилами, що дають змогу злетіти, парасольками, що непомітно вкривають від життєвих бурь, міцним фундаментом, на якому вони будуватимуть своє майбутнє життя.

Здоров’я вам і сил на виконання цієї нелегкої задачі!

Ми, колектив ліцею, завжди чекатимемо наших випускників у світло-блакитних стінах ліцею з радістю і гордістю!

Кiлькiсть переглядiв: 247