Присяга ліцеїста 2021

2021-10-13

/Files/images/присяга 2021.jpg

13 жовтня 2021 року 95 юнаків і дівчат – учнів Ліцею «Правоохоронець» склали Присягу ліцеїста. Символічно, що захід відбувся напередодні державного свята Дня захисників і захисниць України.

У заході взяли участь академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, генерал-полковник міліції, людина, яка створювала і розбудовувала цей ліцей – Олександр Бандурка, проректор Харківського національного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, доцент, полковник поліції Сергій Бортник.

Юнаки та дівчата пройшли складний конкурсний відбір та мріють у майбутньому поповнити лави правоохоронців нашої держави. Серед них – діти воїнів, які загинули в АТО на сході України, діти бійців, які сьогодні захищають суверенітет нашої держави, діти-сироти та діти з багатодітних родин, а також із сімей правоохоронців, які мріють продовжити сімейну династію.

Урочистості розпочалися з покладання квітів та вшанування хвилиною мовчання пам’яті правоохоронців, загиблих під час виконання службових обов’язків.

Зі словами вітання та настановами до ліцеїстів звернувся Олександр Бандурка. Він побажав усім щастя, здоров’я, наполегливості у навчанні та бути справжніми патріотами своєї держави: «Виховуйте в себе почуття гідності, патріотизму, відповідальності і взаємодопомоги! Будьте старанними і наполегливими у навчанні, відданими у дружбі, набувайте необхідних навичок, набирайтеся досвіду! Все це знадобиться вам у подальшому житті». Також Олександр Бандурка наголосив, що Ліцей «Правоохоронець» завжди був і залишається частиною великої університетської родини.

Поздоровив ліцеїстів з важливим днем в їхньому житті проректор ХНУВС Сергій Бортник, побажав їм наснаги у навчанні й наполегливості у досягненні омріяних цілей, життєвого та професійного успіху.

Після складання Присяги ліцеїсти отримали «Посвідчення ліцеїста».

Кiлькiсть переглядiв: 214