Свято Першого вересня в ліцеї

2021-09-01

/Files/images/01 вересня 2021.jpg

1 вересня 2021 року в ліцеї "Правоохоронець" святкували День знань.

У цьому році ми виросли на один клас - в ліцеї тепер навчаються 232 ліцеїста, з них 51 дівчина.
На нашому святі були присутні поважні гості. До нас завітали засновник ліцею, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, академік НАПрН України Олександр Маркович Бандурка, та проректор ХНУВС полковник поліції Сергій Миколайович Бортник та перший начальник ліцею, проректор ХНУВС Анатолій Миколайович Клочко.
Гості привітали ліцейство зі святом Першого вересня від імені ректора ХНУВС генерала поліції третього рангу Валерія Васильовича Сокуренка, та побажали впевнено крокувати до своєї мрії - стати до лав правоохоронців України.
Від імені батьківської спільноти виступив підполковник Національної гвардії України, учасник Антитерористичної операції на Сході України, ветеран правоохоронних органів, батько ліцеїстки 9-А класу та ліцеїста випуску 2009 року, Гармаш Вячеслав Петрович. Він порадив ліцеїстам старанно навчатись та бути патріотами рідної держави.
ХНУВС подарував ліцеїстам номери художньої самодіяльності та показові виступи кафедри тактичної і спеціальної фізичної підготовки.
Ліцеїсти пообіцяли старанно навчатись, щоб у подальшому зайняти гідне місце серед правоохоронців України.
Свято закінчено, і тепер починається найскладніше - звичайне життя, навчання, спілкування, дружба, класні і домашні роботи...

Щасти вам, ліцейство, у кожному починанні!

/Files/images/01 вересня 2021 1.jpg /Files/images/01 вересня 2021 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 186