ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Щиро вітаємо ветеранів війни та всіх громадян України з Днем пам'яті та примирення і 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам'яттю загиблих. Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення.

Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Ми не забудемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю.

Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, виявив нездоланну мужність та незламність духу, мужньо боровся на фронтах, працював на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав Перемогу у Другій світовій війні. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї страшної війни.

Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Ми вдячні Вам усім, адже Ви тяжкою ратною працею наближали довгоочікуваний день визволення. Щиросердно бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, миру над головою, спокою і віри у завтрашній день!

Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни!

Кiлькiсть переглядiв: 321