День Святого Миколая та День відкритих дверей у ХНУВС

2019-12-19

/Files/images/23_11.jpg

19 грудня 2019 року ліцеїсти 9-10 класів взяли участь у світкових заходах з нагоди Дня Святого Миколая у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Ректор університету Дмитро Швець привітав усіх присутніх зі святом і зазначив, що, святкуючи разом, ми об’єднуємося навколо українських традицій, виховуємо в собі та оточуючих повагу до цінностей нашого народу, його звичаїв, до рідного краю та своєї Батьківщини.

Колективи художньої самодіяльності університету підготували для присутніх театралізовану новорічно-різдвяну композицію та заспівали усім відомих та улюблених українських колядок «Добрий вечір, пане господарю!», «Небо і земля нині торжествують», «Нова радість стала», «Щедрик» та ін.

Після святкового заходу для учнів шкіл, ліцеїв, їх вчителів було проведено ознайомчу екскурсію з університетом. Майбутні абітурієнти відвідали навчально-тренувальні полігони, тир, оглянули навчальні аудиторії, експозиції університетського музею, багатофункціональний комплекс «Динамо-Арена». Школярі також отримали інформативну продукцію – буклети, листівки, газети – з докладною інформацією про виш, факультети та спеціальності.

/Files/images/23_112.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 253