Конкурс на посаду керівника закладу освіти

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

НА ПОСАДУ:

- начальника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ
ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (юридична адреса та місцезнаходження закладу: Україна, м. Харків, вул. Владислава Зубенка, 37)

Вимоги до кандидатів, які претендують на посаду керівника закладу освіти: громадянство України, вільне володіння українською мовою, вища педагогічна освіта на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи – не менше трьох років.

Для участі в конкурсі подаються наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі на ім’я голови обласної ради;

- згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу), що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону, адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Визначені документи подаються особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) упродовж 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу.

Документи приймаються за описом, на адресу: м. Харків, вул. Сумська, 64, кім. 94 (Харківська обласна рада).

Конкурсний добір проводиться публічно у декілька етапів:

Перше засідання конкурсної комісії проводиться упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі, на якому перевіряються подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам та визначається дата проведення конкурсного відбору.

Друге засідання конкурсної комісії проводитися не пізніше 5 робочих днів, після ознайомлення кандидатів із закладом освіти, на якому проводиться конкурс у три етапи:

І етап – перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України«Про освіту»,«Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а такожКонцепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р (крім закладів позашкільної освіти).

Перевірка знання законодавства кандидатів здійснюється у формі письмового тестування.

ІІ етап – перевірка професійної компетентності, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання (крім закладів позашкільної освіти).

ІІІ етап – публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Конкурсний добір проводиться відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року
№ 793-VІI (зі змінами).

Довідки за телефоном: (057) 705-32-88, 715-72-61.

Начальник управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради Марина БУР’ЯНОВА

Кiлькiсть переглядiв: 293