Урочистості з нагоди складання вихованцями Ліцею «Правоохоронець» Присяги ліцеїста

У Палаці культури Головного управління Національної поліції в Харківській області відбулися урочистості з нагоди складання вихованцями Ліцею «Правоохоронець» Присяги ліцеїста. 91 вихованець, серед яких і 13 дівчат, очікували на цю подію з перших днів свого навчання. Поздоровили ліцеїстів з важливим днем в їхньому житті, побажали їм наснаги у навчанні й наполегливості у досягненні омріяних цілей, життєвого та професійного успіху заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев, перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Лариса Карпова, начальник відділу слідчого управління ГУНП в Харківській області підполковник поліції Микола Мовчан, який є випускником Ліцею «Правоохоронець», ректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець, а також батьки та рідні ліцеїстів.

Звертаючись до ліцеїстів, ректор університету побажав юнакам і дівчатам щодня набувати нових знань, дотримуватися дисципліни й виховувати в собі такі якості, як відповідальність, витримка, мужність, чесність, порядність. Ці особливості, помножені на знання, допоможуть молоді досягти поставленої мети, побудувати успішну кар’єру, відкриють нові шляхи, що приведуть до успіху.

Завершились урочистості святковим концертом.

/Files/images/0-02-00101.jpg /Files/images/0-02-00102.jpg /Files/images/0-02-00103.jpg /Files/images/0-02-00104.jpg /Files/images/0-02-001005.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 275