• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини та події
  • Ліцеїсти взяли участь у благодійному футбольному матчі «Кубок Харкова – 2019»

Ліцеїсти взяли участь у благодійному футбольному матчі «Кубок Харкова – 2019»

2019-10-12

/Files/images/02_02_02.jpg

12 жовтня 2019 року ліцеїсти взяли участь у благодійному футбольному матчі «Кубок Харкова – 2019», що відбувся на стадіоні «Динамо-Арена» Харківського національного університету внутрішніх справ.

На полі зустрілися команда ветеранів ФК Металіст та Збірна команда журналістів України. Цей матч об’єднав журналістів і зірок українського футболу для того, щоб допомогти дітям-сиротам, хворим дітям, дітям-переселенцям зі сходу України та Криму. Тож, під час відкриття змагань футболісти вийшли на поле, тримаючи за руки дітей, які потребують допомоги.

Організаторами футбольного свята стали Українська асоціація футболу, Українська прем’єр-ліга, Харківська обласна федерація футболу, Харківський національний університет внутрішніх справ, Інформаційне агентство «Центр новин». Інформаційні партнери матчу – «ИзвЪстия», «Stargorod», «Comments», «Голос», «Мова футболу».

Відкрив благодійний футбольний матч ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Швець. Він наголосив, що колектив університету завжди підтримує спорт, тим більше, якщо він пов'язаний з наданням допомоги. Сьогодні - це допомога дітям, які потребують підтримки. Дмитро Володимирович побажав учасникам матчу наснаги та перемоги.

Директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, який увійшов до складу Збірної команди журналістів України, привітав курсантів–першокурсників зі складанням Присяги поліцейського, подякував університету за гостинний прийом, чудовий спортивний комплекс, де пройшла гра, усім іншим організаціям, які підтримують спорт, дітей, і завдяки яким відбувся сьогоднішній благодійний матч.

Народний депутат України Олександр Бакумов зазначив, що такі зустрічі надають приклад і надихають оточуючих на заняття спортом, який необхідно підтримувати та розвивати.

Відомий футболіст, Заслужений тренер України Мирон Маркевич наголосив, що завжди із задоволенням приїжджає до Харкова, з яким пов’язує свої найкращі тренерські роки: «Приємно зіграти у футбол на хорошій спортивній базі, з командою журналістів, які готують спортивні новини і багато роблять для розвитку футболу та інших видів спорту».

Після завершення матчу його організатори вручили дітям подарунки – футбольні м’ячі та квитки на матч Збірної України проти Збірної Литви, адже «Кубок Харкова–2019» пройшов саме напередодні матчу між цими командами. Від спонсорів та народного депутата України Олексія Кучера діти отримали солодощі та м’ячі. Було відзначено спонсорів та організаторів матчу, футболістів. Проте, головний сенс таких турнірів не в кількості набраних очок, а в бажанні надати допомогу тим, хто її потребує.

Наприкінці матчу ліцеїсти отримали командні футбольні м’ячі та квитки на матч Збірної України проти Збірної Литви, а також два м’ячі за індивідуальну гру.

/Files/images/02_02_18.jpg /Files/images/02_02_33.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175