• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини та події
  • Семінар «Пріоритетні завдання та тенденції навчання інформатиці в контексті Нової української школи»

Семінар «Пріоритетні завдання та тенденції навчання інформатиці в контексті Нової української школи»

2019-09-27

/Files/images/0-02-0111.jpg

27 вересня 2019 року в Харківському національному економічному університеті ім. С.Кузнеця відбувся науково-практичний семінар «Пріоритетні завдання та тенденції навчання інформатиці в контексті Нової української школи», який відвідала учитель інформатики Перекрест Тетяна Вікторівна.

Учасниками семінару стали 86 учителів інформатики з районів, міст, об’єднаних територіальних громад Харківської області.

Семінар відбувся у межах співпраці Харківського національного економічного університету ім. С.Кузнеця з КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти». Організатори семінару: деканат факультету економічної інформатики.

Під час семінару учасники мали змогу ознайомитися з нормативними, організаційними та методичними нововведеннями до освітнього процесу на уроках інформатики в закладах загальної середньої освіти, інновційними підходами до формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів, практичними кроками до впровадження STEM-освіти в урочний та позаурочний час, пропозиціями від ХНЕУ ім. С.Кузнеця щодо підвищення власної професійної компетентності.

З матеріалами семінару можна ознайомитися за посиланням: http://bit.ly/2nFprwi

Кiлькiсть переглядiв: 177