Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

З 16 вересня розпочинається Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. Це буде масштабний комплекс заходів, спрямованих на одночасну та всебічну роботу з протидії булінгу в закладах освіти.

Під час заходу по всій Україні відбудуться правопросвітницькі заходи, під час яких учасників освітнього процесу інформуватимуть про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування нетерпимості до цього явища.

/Files/images/images1.jpg

Часом спостерігається надмірне реагування батьків на простий конфлікт чи з’ясування стосунків між учнями, в той час, як ознак цькування в них немає.

/Files/images/images (1).jpg

КЗ ХЛПВФП "Правоохоронець" приєднується до відзначення Всеукраїнський тиждень протидії булінгу. Разом з учнями ми визначемо основні відмінності булінгу від конфлікту та інших випадків, які можуть виникати між учасниками освітнього процесу, разом розберемось, що таке булінг та як його вирізнити з-поміж інших ситуацій.

/Files/images/images (2).jpg

З планом заходів КЗ ХЛПВФП "Правоохоронець" до Всеукраїнського тижня протидії булінгу можна ознайомитись у вкладці Виховна робота 2019

Кiлькiсть переглядiв: 264