XVІII Каразінський колоквіум

Харківський університетський ліцей запрошує учнів 9-11-х класів до участі у XVІII Каразінському колоквіумі.

Наказом Департаменту освіти Харківської міської ради № 217 від 27.11.2018 «Про проведення міської відкритої конференції-конкурсу для учнів 9-11-х класів ліцеїв і гімназій «Каразінський колоквіум» затверджено умови проведення, тематику, склад оргкомітету та журі XVII Каразінського колоквіуму. Детальна інформація розміщена на сторінках сайтів Департаменту освіти Харківської міської ради (http://www.kharkivosvita.net.ua/document/6866) та Харківського університетського ліцею (http://lyceum.univer.kharkov.ua/index.php/ua/uchebno-vospitatelnaya-rabota2/karazinskij-kolokvium).

Відповідно до умов проведення конференції-конкурсу:

1. Заявки на участь подаються до 22 грудня 2018 року (включно) в електронному вигляді за формою, яка розміщена за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_WlHVd2ZfzVGxy2jR3fUR38dJ9K hOmi8QK5-xX8qrM66qYQ/viewform

2. Тези виступу учасників подаються в електронному варіанті на адресу unilyceum@gmail.com з темою листа «Тези на Каразінський колоквіум Призвіще Ім’я учасника» до 10 лютого 2019 року (включно).

3. Очний етап відбудеться 12-13 квітня 2019 року в приміщеннях Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Харківського університетського ліцею (детальну інформацію про програму колоквіуму буде розміщено на сайті Харківського університетського ліцею http://lyceum.univer.kharkov.ua/index.php/ua/uchebno-vospitatelnaya-rabota2/karazinskij-kolokvium).

Кiлькiсть переглядiв: 448