День рятівника у центральнім парку

15 вересня 2018 року на території Центрального парку культури та відпочинку ім. Горького пройшли урочисті заходи, присвячені професійному святу — Дню рятівника, в яких взяли участь вихованці 10 класів нашого ліцею.

Програма заходу була дуже насичена: демонстрація професійної майстерності підрозділів Служби порятунку, показові виступи за участі рятувальників-верхолазів, виставка сучасної та раритетної пожежно-рятувальної техніки і обладнання, виступи кінологів, конкурси, вікторини та святковий концерт. Перед рятувальниками та гостями заходу виступили творчі колективи Головного управління ДСНС України у Харківській області, Національного університету цивільного захисту України, Навчального центру оперативно-рятувальної служби ДСНС України, дитячі творчі колективи та команди дружини юних пожежних.

Впродовж усього дня для дітей та дорослих працювало чимало корисних майданчиків, на яких можна було не лише ознайомитися з різними професіями працівників ДСНС, але й ліквідувати умовну пожежу, надати першу до медичну допомогу, відчути себе в ролі справжнього вогнеборця або піротехніка.

/Files/images/150918-28.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 234