Участь у IX Всеукраїнській спартакіаді з військово-прикладних видів спорту серед військових ліцеїв та ліцеїв (гімназій, коледжів) з посиленою військово – фізичною підготовкою

З 29 травня по 02 червня 2018 року на базі Державної гімназії – інтернату з посиленою військово – фізичною підготовкою «Кадетський корпус » у м. Харкові проходить спартакіада з військово-прикладних видів спорту, в якій вперше бере участь команда КЗ ХСШІ "Ліцей Правоохоронець". П’ять днів поспіль команди 23 військових ліцеїв та ліцеїв ( гімназій, коледжів) з посиленою військово – фізичною підготовкою України будуть змагатися з п’яти видів спорту: гімнастики (підтягування), плавання, стрільби з малокаліберної гвинтівки, метання гранат на дальність, бігу на 100 метрів та 3000 метрів.

Спартакіада серед навчальних закладів України проводиться щорічно і головною її метою є виховання патріотів України, утвердження в юного покоління любові до Батьківщини, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування найкращих прикладів мужності й звитяги борців за свободу і незалежність України.

Відкриття спартакіади відбулося на базі Національної академії Національної гвардії України. Радість свята розділили з дітьми та їхніми наставниками поважні гості – представники влади та активної громадськості, які привітали учасників спартакіади з урочистим відкриттям змагань, побажали здоров’я козацького гарту, жаги до перемоги, стійкості духу в боротьбі за першість та гартування патріотизму в душах, адже ці всі якості справжніх мужніх козаків знадобляться в майбутньому при захисті й обороні Батьківщини. Цього дня учасникам змагань довелося показувати свої вміння та навички у таких військово-прикладних видах спорту як підтягування на перекладині.

Хороша погода сприяла проведенню змагань та чесній спортивній боротьбі. Хотілось би висловити подяку за підтримку в проведенні спортивного свята Харківському національному університету внутрішніх справ України, Національному університету цивільного захисту України, Харківському університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Військовому інституту танкових військ імені Верховної Ради України НТУ «ХПІ».

Бажаємо успіхів та наснаги представникам нашої команди!

Фотозвіт з даного заходу можна переглянути у вкладці Фотогалерея - IX Всеукраїнська спартакіада з військово-прикладних видів спорту

/Files/images/а 1.png /Files/images/а 6.png

Кiлькiсть переглядiв: 268