Присяга ліцеїста

2016-12-09

/Files/images/IMG_8043.JPG

9 грудня 2016 року у Палаці культури Головного управління Національної поліції в Харківській області відбулися урочистості з нагоди складання вихованцями Ліцею «Правоохоронець» Присяги ліцеїста. 94 юнаки очікували на цю подію з перших днів свого навчання. Поздоровити юнаків з важливою подією в їхньому житті прийшли представники Харківського національного університету внутрішніх справ, Національної академії Національної гвардії України, Національного університету цивільного захисту України, батьки і рідні.

Від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка юнаків привітав проректор навчального закладу Анатолій Клочко. Він побажав їм наснаги й наполегливості у навчанні, дотримуватися дисципліни і набувати таких особливостей, як відповідальність, витримка, мужність, чесність, порядність. Ці особливості, помножені на знання, допоможуть юнакам й успішну кар’єру побудувати, і впевнено крокувати по життю.

Завершились урочистості святковим концертом, в якому взяли участь курсанти – представники відомчих вищих навчальних закладів Харкова, а також вихованці Ліцею «Правоохоронець».

Для перегляду фотозвіту перейдіть на вкладку Фотогалерея - Присяга ліцеїста 2016 (або натисніть на гіперпосилання)

Кiлькiсть переглядiв: 324