Перемога у конкурсі «Віртуальна подорож до США»

Кафедрою іноземних мов ХНУВС факультету №1 спільно з "Ліцеєм Правоохоронець» проведено конкурс «Віртуальна подорож до США» з використанням мультимедійних засобів.

В заході брали участь курсанти та студенти університету, а також учні нашого ліцею: команда - Петренко Даниїл (11-Б клас), Івченко Віталій (11-Б клас), Олейник Олег (10-А клас), технічне забезпечення - Мартинов Данило (10-А клас) разом з вчителем англійської мови Климентьєвою Ольгою Сергіївною.

Присутні здійснили подорож до визначних історичних місць, побачили найкрасивіші та найнезвичайніші місця для відвідування і дізналися про найбільш цікаві факти. Виступи супроводжувалися коментарями англійською мовою, а студенти факультету №6 виступали трьома мовами – англійською, німецькою та французькою.

Представники команди ліцею запропонували вікторину, питання якого викликали жвавий інтерес аудиторії. Переможці отримали заохочувальніпризи-символи, що уособлюють Америку. Позитивною подією було те, що ліцеїсти зустріли на презентації випускників свого закладу.

Підводячи підсумки зустрічі, голова журі - начальник відділу міжнародних зв’язків Станіслав Осятинський, визначив оригінальність і креативний підхід виконання презентацій.

I місце вибороли представники "Ліцею Правоохоронець», друге місце посів факультет №6, третє місце поділили між собоюфакультети №1 і №4.

/Files/images/MPghg6hsRpU.jpg /Files/images/fGQM-EjdwtI.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 344